Groepstraining vrouwelijk leiderschap

 • Voel je je oncomfortabel wanneer je een groep moet aanspreken?
 • Vind je het lastig om je boodschap over te brengen, met misverstanden tot gevolg?
 • Ervaar je weerstand bij het verleggen van je grenzen?
 • Heb je last met het overwinnen van je angsten?

In het vier-maandentraject wordt ons exclusieve personal coachingprogramma gegeven in een kleine groep van maximaal zes personen. We werken aan je vermogen om impact te maken, om je zichtbaarheid te vergroten en je zelfvertrouwen te versterken. Ons uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat je krachtiger in je schoenen staat en van hieruit nieuwe kansen kan grijpen.

Het vier-maandentraject van onze groepstraining voor vrouwelijk leiderschap omvat vier livedagen die steeds toegespitst zijn op een specifiek thema. Deze vier dagen volgen elkaar op en hebben een praktijkgerichte benadering.

Het viermaandenprogramma is als volgt ingedeeld:

 

Module 1: Communiceren vanuit authenticiteit 

We zijn allemaal verschillend. Gelukkig maar! Zo ontstaan er interessante dynamieken in de communicatie met je zakenpartners, collega’s, medewerkers, leveranciers of klanten. Wanneer aangepaste en efficiënte communicatie ontbreekt, kunnen gesprekken echter ook moeizaam verlopen. Hierdoor ga je twijfelen aan jezelf en loop je jammer genoeg kansen mis. We helpen je om misverstanden of conflicten om te buigen in leerervaringen, en terug op te lossen via…. communicatie!

Tijdens de eerste livedag ontvang je inzicht in de communicatie met jezelf en met anderen. Je verkent de verschillende communicatiestijlen.

Deze sessie wordt gegeven door Angelika De Buck.

Module 2: Leiderschap met kracht

Nu je zelf bewust bent over de communicatiestijl van jouw voorkeur, kunnen we werken aan jouw leiderschapskwaliteiten. We gaan jouw leiderschapskwaliteiten proactief versterken en in de praktijk toepassen. Door middel van handige tools leer je als leider meer impact te maken tijdens formele situaties.

Na de tweede livedag beheers je de nodige inzichten en concrete tools om gemakkelijk en doelgericht te communiceren.

Deze sessie wordt gegeven door een externe experte.

Module 3: Leiderschap met Flair

Naast daadkrachtige communicatie is ook je zakelijke uitstraling zeer belangrijk. Kleuren spelen een bijzondere rol in je zichtbaarheid en je zelfvertrouwen. Een bewust kleurgebruik in je zakelijke garderobe kan je inspireren en je bewustzijn verruimen. Je versterkt je uitstraling en overtuigingskracht waardoor je automatisch groeit in je rol als vrouwelijke leider.

De derde livedag stelt je in staat om je niveau van levensvreugde en werkgeluk te laten toenemen door middel van het juiste kleurgebruik.

Deze sessie wordt gegeven door Angelika De Buck.

Module 4: Authentiek leiderschap

Als vrouwelijke leider sta je geregeld voor belangrijke meetings. Of je geeft een presentatie aan een (potentiële) klant of zakenpartner. Je wilt je boodschap in elk geval zo spontaan en overtuigend mogelijk overbrengen vanuit je innerlijke kracht. Ondertussen ken je je communicatiestijl (1ste livedag), je leiderschapskwaliteiten (2de livedag) en de ideale zakelijke kleuren (3de livedag). Je kan deze input inzetten om te stralen van zelfvertrouwen. Het ontbrekende puzzelstukje? Jouw sterktes inzetten om authentiek te communiceren.

De vierde en laatste livedag stelt je in staat om je boodschap duidelijk en krachtig over te brengen aan je gesprekspartner of publiek.

Deze sessie wordt gegeven door een externe experte.

BONUSSEN

 • Na iedere livedag ontvang je een stappenplan als houvast.
 • Er is een wekelijkse Q&A gepland waarin je bijkomende vragen kan stellen.

Gecombineerd met een professionele opvolging en concrete stappenplannen zorgt ons viermaandenprogramma voor impact, zichtbaarheid, een zakelijke uitstraling en een sterke overtuigingskracht. Je zal op professioneel vlak en in je privéleven gemakkelijker je doelen bereiken.

Na een groepstraining in samenwerking met Angelika, ervaar je:

 • Levensvreugde en werkgeluk
 • Een flexibele omgang met veranderingen
 • Verbeterde contacten en professionele relaties
 • Overtuigingskracht
 • Persoonlijke en professionele groei
 • Dat je jouw expertstatus kan benadrukken
 • Aantrekkingskracht op de juiste (klanten-) relaties
 • Focus op kansen en succes

Wil je Angelika De Buck graag leren kennen?

Of heb je een vraag over de programma’s?