Persoonlijk leiderschap met de TRUST-methode

Door de snel veranderende economie sta je voor heel wat uitdagingen die buiten je comfortzone liggen. Je ervaart weerstand, faalangst of stress.

Door eigen ervaringen schreef Angelika De Buck het boek ‘Kleur je leiderschap, begin bij jezelf.’

Met dit boek investeer je in jezelf en zet je de eerste stap richting persoonlijk leiderschap met de TRUST-methode. Je krijgt in het boek heel wat inzichten en praktische handvaten aangereikt naar een kleurrijk leven met meer vreugde en zelfvertrouwen.

Neem de regie van je leven in eigen handen en koop mijn boek aan 30 euro, inclusief verzending naar België en Nederland. 
Neem je eigen regie met de TRUST-methode voor meer inzicht, zichtbaarheid en zelfvertrouwen

Ben jij een ambitieuze ondernemende vrouw die wil groeien in haar functie? Sta je voor uitdagingen die buiten je comfortzone liggen en ervaar je als vrouwelijke leider weerstand, faalangst en stress? Dan is dit boek voor jou. Angelika laat je aan de hand van de TRUST-methode zien dat persoonlijk leiderschap begint bij jezelf, namelijk met het ontwikkelen van zelfbewustzijn. Aan de hand van dit boek ga je op een andere manier naar jezelf kijken. Je gaat balans en voldoening vinden in wie je bent en wat je doet. De TRUST-methode helpt je in 5 stappen de regie in eigen handen te nemen. Kleuren kunnen je helpen bij het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij in je werk en in je dagelijkse leven meer werkgeluk en levensvreugde ervaart.
De theorie in dit boek wordt afgewisseld door Angelika’s persoonlijke verhaal, nuttige tips, opdrachten en interviews met succesvolle ondernemers. Angelika inspireert je om je geconditioneerde patronen en overtuigingen te doorgronden en te transformeren, zodat je leert om te ondernemen vanuit je hart en je jouw innerlijke drijfveren kunt inzetten, waardoor je kleurrijk zakelijk kunt groeien.

Over de auteur

Angelika De Buck is eigenaar van Color for Success. Ze is trainer in persoonlijk leiderschap en zakelijke uitstraling. In de afgelopen jaren heeft zij meer dan duizend vrouwen geholpen met hun zakelijke look. Ze geeft workshops, trainingen en presentaties. Door haar ruime ervaring kent ze de groeipijnen en behoeften van vele vrouwen. Vrouwelijke leiders begeleiden in hun persoonlijk groeiproces is haar missie en doel.
“Wees authentiek en trouw aan jezelf: dit vormt de basis van de transactionele analyse die je helpt verhinderen dat je een figurant wordt in het script van je eigen leven. Met de vijf stappen van de TRUST-methode reikt Angelika haar lezeressen een prikkelend kader aan om dankzij een samenspel van eigen kracht en uitstraling aangevuld met rake kleuradviezen inspirerend persoonlijk leiderschap te tonen. Het kleuradvies helpt je om miskopen te voorkomen en optimaal tot je recht te komen in situaties die ertoe doen. Dit is meer dan een leuk en leerzaam boek met tips en tricks omdat de auteur haar kennis en expertise met haar eigen verhaal en dat van anderen uit haar jarenlange praktijk weet te vermengen. Het boek is ook therapeutisch bedoeld met opdrachten aan het eind van elk hoofdstuk. O ja, nog een tip die ik alvast ga toepassen: verwijder alles in je garderobekast wat je een paar jaar niet meer hebt gedragen, tenzij het je kleur en stijl is. En daar kom je dan weer achter als je dit boek ter hand neemt.” Leen d’Haenens – Hoogleraar Instituut voor Mediastudies KU Leuven
“Ik heb veel opgestoken van het kleurproces. De uitleg blijft me bij en ik kan je nu al verzekeren dat ik jouw boek regelmatig ga raadplegen. Het wordt een soort lexicon. Als de regenboog hier nu schijnt in het zuiden van Frankrijk, snap ik die kleurenpracht. Alhoewel het boek voor vrouwen werd geschreven, heb ik er toch als man van genoten en geleerd. In feite stoorde die vrouwelijke aanpak me niet, want zoals je ook wel weet, vrouwen hebben een mannelijke kant, maar mannen hebben ook een vrouwelijke kant. Echter, die vrouwelijke kant bij mannen zat eeuwenlang in het duister, verdrongen. Slechts sedert de eeuwwisseling is die vrouwelijke kant bij mannen zich aan het manifesteren. Gelukkig, eindelijk. Ik wil ook nog opmerken dat jouw boek een gat in de markt opvult. Hoe? Wel, het is immers zo, dat vele vrouwen zich manifesteren, een rol in de maatschappij opeisen en terecht. Vroeger kon dit niet, de mannen tirannie was te sterk, maar het verandert, gelukkig maar. Daarom, Angelika, komt jouw boek juist op tijd. Het zal een steun zijn voor vele vrouwen, zowel ondernemende vrouwen als huisvrouwen. “ Roger Naeyaert – Auteur
“Ik heb het boek van Angelika in één keer uitgelezen. De inhoud is bijzonder waardevol wanneer je op zoek bent naar manieren om jezelf stralend en doordacht te presenteren. De TRUST-methode start bij jezelf; door positieve en negatieve “strooks” in kaart te brengen sta je stil bij de effecten die uitspraken van anderen hebben op jou. Ook de effecten van kleur worden besproken; hoe je je voorkomen positief kan beïnvloeden door de juiste kleurkeuze te maken. Erg verhelderend!” Karen Dendas – Chief inspiration Officer – Datalink

“Beste Angelika,

Fijn om jouw boek gelezen te hebben,

ik herken mezelf in jouw eigen verhaal.

Ook heb ik nu de bevestiging van mijn kleurtype en communicatiestijl.

Wellicht sla ik het boek nog regelmatig open

in mijn verdere leven.

Dank u Angelika, 

Ik bewonder jouw moed en doorzettingsvermogen…. ook één van mijn eigenschappen.

Vriendelijke groetjes,”

Diane Staelens

“Met haar kennis van kleur, ervaring en haar TRUST methodiek neemt Angelika ondernemende vrouwen mee om te ontdekken wat ze kunnen doen om meer uitstraling en impact te hebben. Wie en wat je bent, bepaalt welke indruk je maakt! Door te snappen van jezelf hoe je in elkaar zit, en gebruik te maken van de juiste kleuren, sta je steviger in je schoenen. Dat is voor iedere ondernemende vrouw in welke business ook de basis voor succes. Met dit boek kun je naar jezelf kijken en tips toepassen die je gaan helpen om succesvoller te zijn. Dat geldt voor de vrouwen met een eigen zaak en voor de vrouwen in leidinggevende functies! Op naar meer kleurrijk succes!” Winny Paauw – de communicatievakvrouw voor ondernemers Winny Paauw Communicatie

Het boek “Kleur je leiderschap, begin bij jezelf’ leest heel vlot en is een aanrader voor elke vrouw die op zoek is naar zichzelf en wil groeien zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

De onderzoeken in het boek wordt afgewisseld met tips, voorbeelden en oefeningen.

Als je het boek gaat gebruiken als een soort werkboek gaat het je ongetwijfeld lukken om een aantal veranderingen op korte termijn te realiseren. 

Angelika geeft je inzichten hoe je met de juiste kleurkeuze sterker naar voren kunt komen.

De beschrijving van de kleuren vond ik een enorme opsteker. Daar ga ik in de toekomst  zeker rekening mee houden.

Dus dik tevreden met dit boek, een echte aanrader!”

Marina Van Belle – schoonheidsspecialiste 

 

“Ik heb met veel genoegen het boek ‘Kleur je leiderschap, begin bij jezelf’ van Angelika gelezen en er veel van opgestoken. Ik gebruik haar boek nog regelmatig om inspiratie op te doen.

Ik ken Angelika als een zeer energieke en integere coach die je door middel van presentatie en uitstraling je helpt je professionaliteit naar een hoger niveau te brengen.

Ik kan zowel haar coaching als haar boek ten zeerste aanbevelen.”

Dyanne Thorn Leeson  –  Sale and Purchase Shipbroker  – Adrem Shipbrokers Bvba

 

© Color for Success – Angelika De Buck