Vrouwelijk leiderschap met de TRUST-methode

Door de snel veranderende economie sta je voor heel wat uitdagingen die buiten je comfortzone liggen. Je ervaart weerstand, faalangst of stress.

Door eigen ervaringen schreef Angelika De Buck het boek ‘Kleur je leiderschap, begin bij jezelf.’

Met dit boek investeer je in jezelf en zet je de eerste stap richting persoonlijk leiderschap met de TRUST-methode. Je krijgt in het boek heel wat inzichten en praktische handvaten aangereikt.

Aan jou de keuze hiermee daadwerkelijk aan de slag te gaan!

Vanaf eind oktober 2019 ligt het boek in de rekken aan 29,96 euro.

Neem je eigen regie met de TRUST-methode voor meer inzicht, zichtbaarheid en zelfvertrouwen

Ben jij een ambitieuze ondernemende vrouw die wil groeien in haar functie? Sta je voor uitdagingen die buiten je comfortzone liggen en ervaar je als vrouwelijke leider weerstand, faalangst en stress? Dan is dit boek voor jou.

Angelika laat je aan de hand van de TRUST-methode zien dat persoonlijk leiderschap begint bij jezelf, namelijk met het ontwikkelen van zelfbewustzijn. Aan de hand van dit boek ga je op een andere manier naar jezelf kijken. Je gaat balans en voldoening vinden in wie je bent en wat je doet.

De TRUST-methode helpt je in 5 stappen de regie in eigen handen te nemen. Kleuren kunnen je helpen bij het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij in je werk en in je dagelijkse leven meer werkgeluk en levensvreugde ervaart.

De theorie in dit boek wordt afgewisseld door Angelika’s persoonlijke verhaal, nuttige tips en opdrachten. Angelika inspireert je om je geconditioneerde patronen en overtuigingen te doorgronden en te transformeren, zodat je leert om te ondernemen vanuit je hart en je jouw innerlijke drijfveren kunt inzetten, waardoor je kleurrijk zakelijk kunt groeien.

Over de auteur

Angelika De Buck is eigenaar van Color for Success. Ze is trainer in persoonlijk leiderschap en zakelijke uitstraling. In de afgelopen jaren heeft zij meer dan duizend vrouwen geholpen met hun zakelijke look. Ze geeft workshops, trainingen en presentaties.

Door haar ruime ervaring kent ze de groeipijnen en behoeften van vele vrouwen. Vrouwelijke leiders begeleiden in hun persoonlijk groeiproces is haar missie en doel.

“Wees authentiek en trouw aan jezelf: dit vormt de basis van de transactionele analyse die je helpt verhinderen dat je een figurant wordt in het script van je eigen leven. Met de vijf stappen van de TRUST-methode reikt Angelika haar lezeressen een prikkelend kader aan om dankzij een samenspel van eigen kracht en uitstraling aangevuld met rake kleuradviezen inspirerend persoonlijk leiderschap te tonen. Het kleuradvies helpt je om miskopen te voorkomen en optimaal tot je recht te komen in situaties die ertoe doen. Dit is meer dan een leuk en leerzaam boek met tips en tricks omdat de auteur haar kennis en expertise met haar eigen verhaal en dat van anderen uit haar jarenlange praktijk weet te vermengen. Het boek is ook therapeutisch bedoeld met opdrachten aan het eind van elk hoofdstuk. O ja, nog een tip die ik alvast ga toepassen: verwijder alles in je garderobekast wat je een paar jaar niet meer hebt gedragen, tenzij het je kleur en stijl is. En daar kom je dan weer achter als je dit boek ter hand neemt.”

Leen d’Haenens – Hoogleraar
Instituut voor Mediastudies
KU Leuven

“Met haar kennis van kleur, ervaring en haar TRUST methodiek neemt Angelika ondernemende vrouwen mee om te ontdekken wat ze kunnen doen om meer uitstraling en impact te hebben. Wie en wat je bent, bepaalt welke indruk je maakt! Door te snappen van jezelf hoe je in elkaar zit, en gebruik te maken van de juiste kleuren, sta je steviger in je schoenen. Dat is voor iedere ondernemende vrouw in welke business ook de basis voor succes. Met dit boek kun je naar jezelf kijken en tips toepassen die je gaan helpen om succesvoller te zijn. Dat geldt voor de vrouwen met een eigen zaak en voor de vrouwen in leidinggevende functies! Op naar meer kleurrijk succes!”

Winny Paauw – de communicatievakvrouw voor ondernemers
Winny Paauw Communicatie

© Color for Success – Angelika De Buck