Over Angelika De Buck

Impact en zichtbaarheid,
de rode draad in mijn leven 

Ik werd geboren als vijfde spruit in een gezin met zes kinderen. Als hooggevoelig meisje ontdekte ik vrij snel dat impact maken en zichtbaar zijn de rode draad zijn in mijn leven. Dit heb ik te danken aan mijn ouders die beiden sterke persoonlijkheden waren.

Mijn vader was een succesvolle zakenman en ondernemer. Hij had met zijn charismatische uitstraling heel wat impact in de bedrijfswereld. Mijn moeder was gepassioneerd door kleur, kledij en uitstraling en was bovendien een helpende hand in het bouwbedrijf van mijn vader. Bij professionele gelegenheden vonden mijn ouders een goed voorkomen belangrijk om zo een geslaagde eerste indruk te maken.

Door de positieve invloeden van mijn ouders ontdekte ik naast mijn interesse in ondernemerschap ook vrij snel mijn passie voor kleur en kledij, en hun effecten op je uitstraling.

 

Ondernemen vanuit kracht

In 2003 volgde ik de opleiding ‘Imagotrainer-Styliste’ en vervolgens werd mijn droom als ‘Kleur – en Stijladviseur’ werkelijkheid. Aan de start van mijn carrière was ik extreem introvert en vond ik het een hele uitdaging om mezelf zichtbaar op te stellen.

Door falen, opstaan en weer doorgaan met wilskracht en de juiste begeleiding, durf ik mezelf nu te laten zien, trek ik de juiste klanten aan en ben ik zichtbaar!

 

Gedurende 16 jaar ben ik professioneel actief als uitstralingsexperte en:

  • kregen meer dan 1000 mensen kleur- en stijladvies;
  • werd ik geboekt als docente voor toekomstige kleur- en stijlconsultenten;
  • was ik gedurende drie jaar verantwoordelijk voor de restylingen in Karaat magazine;
  • werd ik herhaaldelijk gevraagd als trainer voor workshops en presentaties.

 

Passie voor Persoonlijk Leiderschap

Als ervaren onderneemster ben ik vertrouwd met zowel de groeipijnen als de noden die ambitieuze ondernemende vrouwen tegenkomen in hun leidinggevende rol. Daarom ontwikkelde ik de TRUST methode.

Met de TRUST methode alsook met het aanbod ‘leiderschap begint bij jezelf’ help ik vrouwen om zelfvertrouwen te ontwikkelen, impact te maken en zich zichtbaar op te stellen om zo hun gewenste doelen succesvol te bereiken.

Vrouwelijke leiders begeleiden in hun persoonlijk groeiproces is mijn passie. Daarom heb ik er dan ook mijn zakelijke missie van gemaakt!

Wil je Angelika De Buck graag leren kennen?

Of heb je een vraag over de programma’s?