Een-op-een

coaching

 • Heb je problemen met je zichtbaarheid bij het netwerken?
 • Ben je onzeker bij het leggen van nieuwe contacten?
 • Ervaar je hinder van negatieve boodschappen in je hoofd?
 • Kan je moeilijk keuzes maken of ‘neen’ zeggen?
 • Heb je last van uitstelgedrag en mis je daadkracht?

Met een-op-eencoaching buigen we deze uitdagingen om naar kracht!

In een viermaandentraject maak je kennis met de TRUST methode. Deze methode geeft je heel wat inzichten over je denkpatronen en overtuigingen. Je krijgt handvaten toegereikt om op een andere manier naar jezelf te leren kijken. Tijdens dit groeiproces leer je bewuster te ondernemen vanuit je innerlijke kracht en kleurrijk zakelijk te groeien als vrouwelijke leider.

Je mag het volgende programma verwachten:

Module 1: Communiceren vanuit authenticiteit

Tijdens de eerste een-op-een sessie verdiepen we ons in de communicatie die je met jezelf voert, maar ook met anderen. Je leert verschillende communicatiestijlen kennen, herkennen en op een praktische manier toepassen.

Door bewust de verschillende communicatiestijlen in te zetten, kun je moeiteloos je relaties begrijpen, verbeteren en versterken.

Deze sessie is een personal coachingsessie met Angelika De Buck.

Prijs: 575 euro

 

Module 2: Leiderschap met kracht!

In de tweede module werken we aan jouw leiderschapskwaliteiten. We vertrekken vanuit jouw communicatiestijl en gaan samen jouw leiderschapskwaliteiten analyseren, versterken en aftoetsen in de praktijk.

We maken gebruik van praktische tools die je helpen om daadkrachtiger leiding te geven.

Deze sessie wordt gegeven door een externe experte.

Prijs: 575 euro

 

Module 3: Leiderschap met Flair

Door bewust de juiste kleuren te gebruiken in je kleding en accessoires maar ook in de merkidentiteit van je bedrijf, kan je jouw persoonlijke en professionele zichtbaarheid bevorderen. Kleuren stimuleren ook je zelfvertrouwen en de impact die je maakt op anderen. Samen bekijken we welk kleurenpalet en welke stijl er in jouw zakelijke garderobe thuishoren zodat je overkomt als een inspirerende, zelfverzekerde leidinggevende.

Deze personal coachingsessie haalt je niveau van levensvreugde en werkgeluk omhoog door middel van een correcte toepassing van kleur.

Deze sessie wordt gegeven door Angelika De Buck.

Prijs: 575 euro

 

Module 4: Authentiek leiderschap

Als vrouwelijke leider wil je jouw boodschap spontaan, maar ook overtuigend en to-the-point overbrengen. We helpen je om authentiek te communiceren vanuit je innerlijke kracht. Zo ben je goed voorbereid op belangrijke meetings of presentaties.

In deze coachingsessie gaan we jouw communicatiestijl (eerste coachingsessie) samenbrengen met je leiderschapskwaliteiten (tweedde coachingsessie) en je zakelijk kleurenpalet (derde coachingsessie). We bouwen hierop verder zodat deze sessie je in staat stelt om je boodschap duidelijk en krachtig over te brengen aan je gesprekspartner of publiek.

Voor deze coachingsessie nodigen we een externe experte uit.

Prijs: 575 euro

 

BONUSSEN

 • Na iedere livedag ontvang je een stappenplan als houvast.
 • Er wordt na iedere coachingsessie een opvolgingssessie ingepland in de vorm van een Q&A zodat je alle vragen die opduiken tijdens de toepassing in de praktijk, nog kan bespreken.

Gecombineerd met een professionele opvolging en concrete stappenplannen zorgen onze één-op-éénprogramma’s voor een zeer gepersonaliseerde groeicurve op het gebied van zichtbaarheid, zakelijke uitstraling en overtuigingskracht. Je zal op professioneel vlak en in je privéleven een stuk gemakkelijker je doelen bereiken.

Na een personal coachingprogramma met Angelika, ervaar je:

 • Rust, balans en een ruim bewustzijn in je leven
 • Aanpassingsvermogen
 • Een positieve en gezonde geesteshouding of mindset
 • Persoonlijk leiderschap
 • Een ondernemersspirit vanuit innerlijke drijfkracht en vertrouwen
 • Aantrekkingskracht op de juiste klanten en relaties
 • Een authentieke uitstraling
 • Een wisselwerking en balans tussen rationeel denken en creativiteit

Wil je Angelika De Buck graag leren kennen?

Of heb je een vraag over de programma’s?